Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και το νέο νομοσχέδιο. Τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται:
Αύριο Πέμπτη
- Στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
- Στη Λαμία, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου, στις 6.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Λούλα Καρατζά, υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.
- Στην Αμφισσα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου (πλατεία Κεχαγιά) στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Γεωργία Καλαντζάκου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Φωκίδας του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 4 Μάρτη
- Στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.