Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2010 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
«Λύσσαξαν» τα παπαγαλάκια

«Λύσσαξαν» χτες τα παπαγαλάκια του κεφαλαίου λόγω της δυναμικής κινητοποίησης του ΠΑΜΕ που στοχοποίησε το «ναό» της κερδοσκοπίας. Τι για «προεόρτια φασισμού» έκαναν λόγο, τι «για ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές»...

«Και τι αφορά δηλαδή τον εργάτη άμα συνεδριάσει ή όχι το χρηματιστήριο;» επισήμανε ο Γιώργος Πέρρος, στέλεχος του ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την ανοιχτή πρόκληση των αστικών ΜΜΕ που καλούσαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τον αφορά γιατί από αυτό εξαρτάται αν θα πληρωθεί, έτρεξε να απαντήσει ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε. Ωστόσο, ανήμπορος (;) στη συνέχεια να εξηγήσει γιατί ενώ τα έσοδα από το χρηματιστήριο εκτοξεύονται οι εργάτες βυθίζονται στην ανεργία και στη μιζέρια, κατέφυγε σε αντικομμουνισμό και αναμάσησε τις γνωστές ανησυχίες του κεφαλαίου περί «δημοκρατίας». Μήπως είναι δημοκρατία να λένε τα ΜΜΕ όλη την ώρα για την ανάγκη να πέσουν τα μεροκάματα; Είναι δημοκρατία να προβάλλετε συνέχεια όσους μιλούν για την κατάργηση του 14ου μισθού; Είναι δημοκρατία να δουλεύει κάποιος μέχρι τα γεράματα; σημείωσε το στέλεχος του ΠΑΜΕ αποκαλύπτοντας πως για τα αστικά ΜΜΕ δημοκρατία είναι ό,τι δεν προκαλεί τριγμούς στα σχέδια του κεφαλαίου.

«Λύσσαξαν» τα αστικά ΜΜΕ γιατί η χτεσινή κινητοποίηση «χάλασε» τη διεθνή εικόνα της χώρας. Γιατί υπάρχουν εργάτες και συνδικάτα που αντιστέκονται και αγωνίζονται για το δίκιο της τάξης τους. Κι αυτό τους φοβίζει γιατί μπορεί να ξεσηκώσει πολύ περισσότερους. Ας μεγαλώσει λοιπόν η σημερινή απεργία αυτό τους το φόβο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ