Πέμπτη 21 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... αλλά βγαίνουν κουρεμένοι

Επειτα, αν προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα αυτά αφορούν το ενδιαφέρον του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για την κλιμάκωση και την απεργιακή οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων.

Αν πραγματικά θεωρούσαν τόσο επιτακτική την κινητοποίηση των εργαζομένων, γιατί το περασμένο Σαββατοκύριακο καταψήφισαν την πρόταση που κατέθεσε η «Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ» στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για πραγματοποίηση απεργίας στις 10 Φλεβάρη; Αν - πραγματικά - είναι έτοιμοι για το καλό των εργαζομένων να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο, γιατί ένα μόλις μήνα πριν όχι μόνο καταψήφισαν, αλλά και υπονόμευσαν τη μεγάλη απεργιακή μάχη που έδωσαν οι εργατοϋπάλληλοι σε όλη τη χώρα; Με ποια αιτήματα του ΠΑΜΕ διαφωνούσαν; Την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής απασχόλησης; Εφτασαν μάλιστα στο σημείο, στο Θριάσιο, να διακινούν μαζί με την ΠΑΣΚΕ ανακοίνωση ενάντια στην απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων στους δήμους Θριασίου και να καλούν ανοιχτά σε απεργοσπασία.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν για ποιο συντονισμό και ποια κοινή δράση μιλούν οι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζόμενους. Μια κοινή δράση ακίνδυνη για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και γι' αυτό όχι μόνο άχρηστη, αλλά πάνω απ' όλα επικίνδυνη για τους εργάτες. Αυτή την κοινή δράση, ναι, το ΠΑΜΕ τους τη χαρίζει και θα την αντιπαλεύει με κάθε τρόπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ