Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

ΤΟ ΧΡΗΜΑ: «Μειώθηκαν και άλλο τα επιτόκια καταθέσεων τον Ιούλιο ενώ αντίθετα αυξήθηκαν τα επιτόκια σε καταναλωτικά, επιχειρηματικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας» (η καταγραφή στο ΕΘΝΟΣ).

Ε, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: «"Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να φορολογήσει ούτε τους άνεργους, ούτε τους αγρότες, ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τους μικρομεσαίους" δήλωσε χθες (Alpha 98,9) ο Χρήστος Παπουτσής. Οπλιστείτε με υπομονή και ...αυτοσυγκράτηση, γιατί θ' ακούσετε πολλά τέτοια τις επόμενες μέρες» (το σχόλιο στο ΕΘΝΟΣ).

ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ»; «Ο Γ. Παπανδρέου σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό απέφυγε κάθε επίθεση προς τον Κ. Καραμανλή και υιοθετώντας ένα προφίλ "ηγέτη όλων των Ελλήνων" προσπάθησε με κάθε τρόπο να εμπνεύσει ελπίδα για το μέλλον, χωρίς να κρύψει βέβαια και τη δεινή κατάσταση της οικονομίας. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι "υπάρχει σχέδιο" ενώ ζήτησε τη συστράτευση όλων για να πετύχει η χώρα» (το θέμα στα ΝΕΑ).

ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... «Στο δείπνο για το Ραμαζάνι που διοργάνωσε προχθές το βράδυ η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας από το ΠΑΣΟΚ είχαν προσκληθεί ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (...) Ο Πάγκαλος (...) κάθησε στο ίδιο τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ (...) Ενας από τους παρευρισκόμενους άκουσε τον Πάγκαλο να λέει στον Σπέκχαρντ ότι το ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει αυτοδυναμία με τουλάχιστον 153 έδρες. Ο Αμερικανός το άκουσε αλλά δεν αντέδρασε» (η καταγραφή στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

«ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ»; «Από αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας για να συντονίσει τις κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις κατά της ΝΔ» (η είδηση στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ).

ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ: «Στο στόχαστρο είναι η οικοδόμηση μιας Ευρώπης (...) της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης (...) ικανής να υπερασπίζεται το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο (...) με ένα πανευρωπαϊκό, καθολικό σύστημα ασφάλειας, βασισμένο στον ΟΑΣΕ (...) Εκφράζοντας την αντίθεσή μας στο ξαναγράψιμο της ιστορίας δεν εξωραΐζουμε (...) τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο όνομα του σοσιαλισμού» (ο Πάνος Τριγάζης του ΣΥΝ/ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ