Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Ολοι στη μάχη!

Ούτε ώρα χαμένη! Ούτε ψήφος χαμένη! Στόχος για κάθε μέλος και φίλο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για κάθε άνθρωπο που αντιλαμβάνεται την ανάγκη σ' αυτές τις εκλογές να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης, αντεπίθεσης, με την ενίσχυση του ΚΚΕ. Μια αποφασισμένη πανστρατιά σε διαρκή κινητοποίηση παντού όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του μόχθου και τα παιδιά τους. Με κάθε μορφή, από την ατομική συζήτηση έως τη σύσκεψη, τη συγκέντρωση. Απ' το πρωί στους τόπους δουλειάς, στις σχολές και τα σχολεία έως αργά το βράδυ στις γειτονιές, στα χωριά, να ηχήσει ολοκάθαρα το πολιτικό μήνυμα του ΚΚΕ, να ξεδιπλωθεί ένας πλατύς πλούσιος διάλογος.

Οργανωμένα, συγκροτημένα, προσκαλώντας για συνδρομή με όποιον τρόπο σ' αυτή τη σημαντική μάχη ακόμα και όσους δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, αντιλαμβάνονται όμως την τεράστια αξία και την ευεργετική επίδραση που θα έχει στη ζωή τους το να εκπέμψει η κάλπη ένα ηχηρό μήνυμα ενίσχυσης του Κόμματος και της πολιτικής του πρότασης για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με επίκεντρο τα λαϊκά συμφέροντα. Ενα μήνυμα που ενιαία, με την ενίσχυση του ΚΚΕ, καταδικάζει το δικομματισμό και το δρόμο ανάπτυξης που υπηρετούν υπέρ της πλουτοκρατίας και των κερδών, με σφαγιασμό των λαϊκών δικαιωμάτων. Τα άλλα κόμματα, ως κόμματα του ευρωμονόδρομου, δεν μπορούν να έχουν φιλολαϊκή πολιτική.

Απευθυνόμαστε πλατιά παντού, σε κάθε άνθρωπο του μόχθου, με μόνη βεβαιότητα και πεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη συνείδησή του, μπορούμε να τον κερδίσουμε. Συζητάμε για την ανάγκη να φτάσει έως την κάλπη, να κλείσει τα αυτιά του σε εκβιαστικά διλήμματα και κινδυνολογίες, να απορρίψει τη στάση της αποχής ως επιζήμια για τα συμφέροντά του, να μην αφήσει να χαθεί η ψήφος του, να την εμπιστευτεί εκεί όπου θα πιάσει τόπο: Στο ΚΚΕ! Τη μάχη που μόλις ξεκίνησε θα τη δώσουμε με αυταπάρνηση και αισιοδοξία, με δυναμισμό.

Οπλο που χωρίς αυτό δεν πρέπει να βρισκόμαστε στα «χαρακώματά» της ο «Ριζοσπάστης». Πολύτιμος βοηθός κάθε μέρα για την ενημέρωσή μας γύρω απ' την επικαιρότητα, για τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας, για να αντλούμε επιχειρήματα. Αναντικατάστατο εργαλείο στην προσπάθειά μας να διαλύουμε αυταπάτες, να καταρρίπτουμε την προπαγάνδα με την οποία ο αντίπαλος προσπαθεί να χειραγωγήσει λαϊκές συνειδήσεις, για να διαφωτίζουμε. Πρώτιστο μέλημα κάθε πρωί η μελέτη του και η διάδοσή του, ώστε στις σελίδες του περισσότεροι εργαζόμενοι να ανακαλύπτουν την αλήθεια της τάξης τους κόντρα στα ψέματα, στη διαστρεβλωμένη πραγματικότητα που σερβίρει η άρχουσα τάξη με τα ΜΜΕ που έχει στη διάθεσή της.

Για τις επόμενες τριάντα μέρες κάνουμε τη νύχτα μέρα, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να μας δώσει η κάλπη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάνω στο έδαφος που ήδη έχουμε καλλιεργήσει με μια πολύμηνη πλούσια πολιτική δραστηριότητα, ρίχνουμε νέους σπόρους. Για ισχυρό ΚΚΕ, για να είναι την επόμενη μέρα των εκλογών πιο ισχυρός ο λαός, ικανός να χαλάσει τα σχέδια της άρχουσας τάξης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να αποτρέψει τα χειρότερα, να δρομολογήσει εξελίξεις προς όφελός του στο δρόμο που ανοίγει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία, για την αντεπίθεση, για τη λαϊκή εξουσία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μήνυμα ανάτασης, ελπίδας και αισιοδοξίας από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ(2024-06-04 00:00:00.0)
Στα συλλαλητήρια(2010-11-11 00:00:00.0)
Αύριο Δευτέρα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ(2009-05-31 00:00:00.0)
Ούτε μία ψήφος χαμένη(2009-05-22 00:00:00.0)
Στη μάχη των ευρωεκλογών(2009-04-02 00:00:00.0)
Δυνατό ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ από Δευτέρα(2000-04-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ