Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Μια «νέα αρχή»...

«(...) απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου» και «της οικονομικής ολιγαρχίας».

Αυτά θα έφερνε το ΠΑΣΟΚ στον τόπο. Ετσι έλεγε, τουλάχιστον, η ιδρυτική του διακήρυξη, η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του 1974.

Χτες, βέβαια, κατά την ομιλία του για την 35η επέτειο από την ίδρυση του κόμματός, ο κ. Παπανδρέου - που από το Θησείο επανέλαβε τα περί «νέας αρχής» - δεν είχε καμία διάθεση να αναπολήσει τέτοιου είδους «υποσχέσεις».

Οχι μόνο γιατί επί των ημερών του ιδίου το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ εξέλεξε βουλευτές από τον κ. Μάνο μέχρι τον κ. Ανδριανόπουλο, αλλά - και κυρίως - γιατί σήμερα, όπου και να κοιτάξεις,

από τα «Ελληνικά Πετρέλαια» που το ΠΑΣΟΚ τα έδωσε στον Λάτση μέχρι το αεροδρόμιο που το έδωσε στους Γερμανούς, κι από το Ρίο - Αντίρριο που το έδωσε στους Γάλλους μέχρι την Αττική οδό που την έδωσε στον Μπόμπολα,

οι πάντες, πια, μπορούν να δουν την πραγματική σχέση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ «ξένου μονοπωλιακού», «ντόπιου μεταπρατικού κεφαλάιου» και «οικονομικής ολιγαρχίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ