Τετάρτη 24 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Συνεχίζει τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό

Τον καημό του να ανακόψει τη δυναμική του ΚΚΕ και οπωσδήποτε να το μετατοπίσει από την τρίτη θέση της Βουλής, εξέφρασε χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, πιστός στην αποστολή που του ανατέθηκε από κύκλους του μεγάλου κεφαλαίου εντός κι εκτός χώρας.

Προχτές Δευτέρα, στη νιοστή εμφάνισή του στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, πρόβαλε ότι στις επόμενες εκλογές το ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, επειδή ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα συνεργαστούν σε συγκυβέρνηση. Επιπλέον έσπευσε να εμπλέξει το ΚΚΕ στην αποπροσανατολιστική για το λαό προεδρολογία στην οποία ο ίδιος είναι πρωταγωνιστής (προπαγανδίζει επανεκλογή του νυν Προέδρου Κ. Παπούλια). Ανέπτυξε την προβοκατόρικη θεωρία ότι η κυβέρνηση αναζητά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο αποδεκτό στο ΚΚΕ, ώστε μαζί με το ΛΑ.Ο.Σ. να τον εκλέξουν και να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές. Κι αφού είπε το σενάριό του, μετά ηρωικώς και μεγαλοφώνως ανέκραξε ότι αυτός σε τέτοια παιχνίδια «ανίερης συμμαχίας» δε συμμετέχει και δε θα στηρίξει τέτοιο πρόσωπο.

Σημειωτέον ότι στην εφημερίδα «Α1», που απηχεί τις απόψεις του Καρατζαφέρη, το Σάββατο δημοσιεύτηκε ολοσέλιδο λιβελογράφημα ενάντια στο ΚΚΕ, ένα παραλήρημα όπου μεμφόταν το ΚΚΕ επειδή αντέδρασε στα όσα απαράδεκτα κι αναπόδεικτα ισχυρίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος. Επίσης αναπαράγονταν οι δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου, παππού του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι «το ΚΚΕ είναι κόμμα εγκλήματος και προδοσίας» και ότι «στα κομμουνιστικά και φασιστικά καθεστώτα το κράτος υποτάσσεται στο κόμμα». Χώρια τα λοιπά αντικομμουνιστικά, πρωτόγονα κι ωμά, περί προσπάθειας επιβολής στην Ελλάδα κομμουνιστικής τρομοκρατίας, πηγαδών, παιδομαζώματος, σφαγής Πολωνών αξιωματικών με εντολή Στάλιν στο Κατίν, και των νεκρών του ΚΚΕ που είναι θύματα τελικά της ηγεσίας τους...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ