Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

«Ριζοσπάστης», 14 Δεκέμβρη 2006, σελίδα 14.

Τίτλος του άρθρου: «Με ευθύνη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ».

Υπότιτλος: «Παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελου Τζέκη στην αρμόδια επιτροπή, σε συζήτηση για την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την ΚΟΣΜΟΤΕ».

Διαβάζουμε:

*

«Ο ΟΤΕ (...) είναι ιδιωτικοποιημένος με ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόνισε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης (...) σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την ΚΟΣΜΟΤΕ (...) και τόνισε ότι η εξαγορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ κινήθηκε σε αυτό το περιβάλλον αγοραπωλησιών το οποίο καθορίζουν οι εξελίξεις του ανταγωνισμού που επιβάλλει η ΕΕ. Αυτές οι διαδικασίες, είπε, εξυπηρετούν κάθε φορά διάφορα συμφέροντα είτε γίνονται οι εξαγορές με υψηλό κόστος ή με χαμηλό και η μόνη λύση είναι ο ενιαίος δημόσιος φορέας τηλεπικοινωνιών».

*

Αυτά λέει εδώ και χρόνια το ΚΚΕ για τα «διάφορα συμφέροντα» που κρύβονται πίσω από την εξαγορά της «Γερμανός». Και είναι το ΚΚΕ που κατήγγειλε την εξαγορά μιλώντας υπέρ του «ενιαίου δημόσιου φορέα τηλεπικοινωνιών». Ο,τι και να κάνει λοιπόν ο Πάγκαλος, η λάσπη του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που ξεπούλησε το 67% του ΟΤΕ, δεν πιάνει πάνω στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ