Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ οι σιδηροδρομικές μεταφορές

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση με το σχέδιό της δίνει νέο ζεστό χρήμα στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Οδηγεί στην ανεργία και προωθεί την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Αυτή είναι η πολιτική απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών της ΕΕ, που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εφάρμοσαν και εφαρμόζουν. Να τους τιμωρήσει ο λαός στις ευρωεκλογές, ενισχύοντας το ΚΚΕ

  • Απολύσεις 3.000 και πλέον σιδηροδρομικών, εισβολή ιδιωτικών επιχειρήσεων στις κερδοφόρες δραστηριότητες, «τσουχτερές» αυξήσεις στα εισιτήρια και δραστική περικοπή δρομολογίων, είναι η πολιτική της δήθεν εξυγίανσης του ΟΣΕ, σύμφωνα με την απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, σχέδιο που θα εφαρμοστεί αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
  • Εχει συσσωρευτεί μεγάλη πείρα στους εργαζόμενους από τις «εξυγιάνσεις» και τους «εκσυγχρονισμούς» στην «Ολυμπιακή», στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στα ναυπηγεία κ.λπ., για να πιστέψουν τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για τον ΟΣΕ. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τους είπαν μεγάλα ψέματα.
  • Ο λαός και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ δεν πρέπει να δεχτούν να πληρώσουν αυτοί, για τα ελλείμματα που δημιούργησε η πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ισχυρό ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές, για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή αντεπίθεση, για τη φιλολαϊκή προοπτική.

ΣΕΛ.  15

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ