Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΣΟΚ
Καταγγέλλει τις «πράξεις βίας» και από τις «δυο πλευρές»!

Την ίδια ώρα που η ισραηλινή ιμπεριαλιστική μηχανή με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ δολοφονεί τον παλαιστινιακό λαό, εκδηλώνοντας μια σκληρή επιδρομή που αποτελεί τμήμα των ΝΑΤΟικών σχεδιασμών για την «Ευρεία Μέση Ανατολή», το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου από την πρώτη κιόλας στιγμή, ευθυγραμμιζόμενοι απόλυτα με τα σχέδια της Νέας Τάξης..., ανακάλυψαν και από τις δυο πλευρές «πράξεις βίας», οι οποίες όπως είπε «τροφοδοτούν έναν φαύλο κύκλο τυφλής βίας και αίματος στη Μέση Ανατολή»!!

Μάλιστα, ο Γ. Παπανδρέου και ενώ η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε κλιμάκωση των επιθέσεων, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση Ευρωπαίων και Αράβων ηγετών «στην κρίση για να υπάρξει κατάπαυση του πυρός απ' όλες τις πλευρές και συμφωνία εκεχειρίας»...

Στο ίδιο μήκος κύματος χτες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρακλιούμη, χρησιμοποιώντας τη γνωστή ιμπεριαλιστική προπαγάνδα των «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στο θύτη και το θύμα, ανέφερε: «Καταδικάζουμε και καταδικάσαμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο κάθε πράξη βίας». Βέβαια, σε μια προσπάθεια να «χρυσώσει το χάπι», υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ «καταδικάζει ευθέως και ρητά τους πολύνεκρους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα οι οποίοι έχουν ως θύματα εκατοντάδες ζωές άμαχου πληθυσμού και ζητούμε την άμεση παύση τους», αλλά έσπευσε να σημειώσει ότι το ΠΑΣΟΚ ζητά «να σταματήσουν αμέσως όλες οι εχθροπραξίες».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να αθωώσει τη συνολικότερη πολιτική της ΕΕ και να την εμφανίσει σαν ...«ειρηνοποιό» φορέα, όταν με την πολιτική της στηρίζει και διατηρεί προνομιακές οικονομικές σχέσεις με το Ισραήλ, δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Ενωση οφείλει επιτέλους να δραστηριοποιηθεί και να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ