Σάββατο 7 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υπό έξωση

Σε άσχημες περιπέτειες βρίσκεται το 1ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ, καθώς η Διοίκηση του Ιδρύματος δεν έδωσε οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα. Ετσι, ο νέος ιδιοκτήτης του κτιρίου - το αγόρασε τον περασμένο Γενάρη - όπου στεγάζεται το νοσοκομείο κίνησε τη διαδικασία έξωσης.

Το κτιριακό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα άλλα προβλήματα του νοσοκομείου, όπου έχει αρχίσει η συγχώνευση κλινικών και τμημάτων, λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, που φτάνει και πάνω από το 50% των οργανικών θέσεων, υπογράμμιζε η Τριμελής Επιτροπή των γιατρών, σε υπόμνημά της προς τη διοίκηση του ΙΚΑ.

Στην απάντησή της, η διευθύντρια των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Ειρ. Αντωνοπούλου αναφέρει ότι το θέμα της μίσθωσης του κτιρίου αποτελεί αντικείμενο διαπραγματεύσεων με την ιδιοκτήτρια εταιρία, καθώς και ότι η βελτίωση της κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου είναι αδύνατον να γίνει μονομερώς από το ΙΚΑ, αφού τα κτίρια είναι μισθωμένα. Οσον αφορά την έλλειψη προσωπικού, αναφέρει ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες για την κάλυψη...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ