Παρασκευή 30 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αντιταχθείτε στην παραχώρηση

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνεται για τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομίας:

«Ματαίως προσπαθεί ο υπουργός Οικονομίας να πείσει ότι η συμφωνία παράδοσης του ιδιωτικοποιημένου ΟΤΕ στην ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ είναι προς όφελος των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και το τελευταίο επεισόδιο παράδοσής του στην ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ συμφέρει ένα ισχυρό τμήμα του ελληνικού κεφαλαίου, για να σταθεροποιήσει και να ενισχύσει την κερδοφορία του.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι, εκτός από το υψηλό κόστος των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, οι συνέπειες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, γιατί ο ιδιωτικοποιημένος, απελευθερωμένος τομέας τηλεπικοινωνιών καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις σε όλη την οικονομία.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιταχθούν στην παραχώρηση του ΟΤΕ στην ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ απορρίπτοντας συνολικά την ιδιωτικοποίηση και απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών. Ούτε μία μετοχή στους ιδιώτες. Σε αντιπαράθεση με την ΕΕ και με τα κόμματα που την υπηρετούν πρέπει να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημόσιο ενιαίο φορέα τηλεπικοινωνιών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ