Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Δρόσο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη, στη Ράχη Αρτας στο καφενείο του Βαγγέλη Ντόκουρου στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Βασίλη Ζιώβα, μέλος της ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 15/2, από τις ΚΟΒ Αϊ - Γιώργη και Χαλκηδόνας Νίκαιας, στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Νίκαιας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Την Παρασκευή 15/2, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 16/2, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου) από την Κομματική Οργάνωση ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, γραμματέας της Αχτίδας Εκπαιδευτικών και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Το Σάββατο 16/2 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 16/2, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στην πλατεία Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ