Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Πλατιές συσκέψεις σε όλη τη χώρα

Η κεντρική αφίσα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο της Αθήνας
Η κεντρική αφίσα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο της Αθήνας
Πλατιά σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις στις 7 Νοέμβρη, πραγματοποίησε χτες το απόγευμα η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πειραιά στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Η ανταπόκριση δεκάδων εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων, των μεγαλύτερων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου, αλλά και παρατάξεων και συνδικαλιστών, επιβεβαίωσε τη σημασία που δίνουν οι ταξικές δυνάμεις στη μάχη του Ασφαλιστικού και στην ανάγκη να κινητοποιηθούν νέες δυνάμεις. Το συλλαλητήριο στον Πειραιά αποφασίστηκε να γίνει στις 6.30 μ.μ. στον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Ανάλογες συσκέψεις έγιναν σε Αρτα και Πρέβεζα. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι:

  • Το Σάββατο 13 Οκτώβρη, από τα Σωματεία Οικοδόμων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.
  • Την Κυριακή 14 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο «Στέκι εργαζομένων και νεολαίας» (Πατησίων 252), από τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Επισιτισμού - Τουρισμού, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
  • Τη Δευτέρα 15 Οκτώβρη, από τη Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του «Παμμικρασιατικού» (Φώκαιας 24).
  • Επίσης τη Δευτέρα, από τη Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, από τη Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-1974, εκφράζοντας τους αντιστασιακούς της Αντιδικτατορικής Περιόδου, δηλώνει τη συμμετοχή του στους αγώνες για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ