Παρασκευή 9 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ροκ διήμερο στο «Συρμό»

«Τσοπάνα Ρέιβ»
«Τσοπάνα Ρέιβ»

Ροκ ήχοι και μελωδίες, καυστικοί στίχοι, εναλλακτικό ύφος και πολύ χιούμορ, σήμερα και αύριο, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Πλ. Καραϊσκάκη, 210 5203661), σ' ένα φεστιβαλικό διήμερο, με οκτώ από τα πιο δυναμικά ελληνικά ροκ συγκροτήματα. Αλλα παλιότερα και γνωστά και άλλα νέα, θα παρουσιάσουν στιγμιότυπα της δισκογραφίας, αλλά και των επιρροών τους. Σήμερα (10.30μμ) εμφανίζονται: Τα «Γυμνά Καλώδια», θέλοντας να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της εναλλακτικής σκηνής, τα «Πύρινα Φεγγάρια», με ρεπερτόριο κλασικού ροκ, οι «More than Anything», με ψυχεδελικό ροκ των 60s -70s και οι «OYZO the band», με νησιώτικα από την Τζαμάικα και τη Μ. Βρετανία και την επιτυχία τους «The man and the...».

Αύριο (10.30μμ), στη σκηνή ανεβαίνει το γνωστό ροκ συγκρότημα «Tsopana Rave», με τη μεγαλύτερη λαϊκή επιτυχία «Δως μου δυο ...κατοστάρικα», προσαρμοσμένο στο ευρώ, οι «September» με τεχνο-ροκ ύφος, οι «8 έως 2», με επικεφαλής τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και το «Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό», με νέο δίσκο και πολιτικούς στίχους.

  • Από τις 16/3 και για έξι βραδιές (Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι 31/3), ο «Συρμός» θα ταξιδεύει με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Μαζί του στο τραγούδι η Μαρία Σπυροπούλου. Τραγούδια από τη δισκογραφία τους, ηλεκτρικές διασκευές ηπειρώτικων παραδοσιακών τραγουδιών, κομμάτια από τον πρόσφατο δίσκο «Εδώ Μένω» του Μιχάλη Κουμπιού και αγαπημένες λαϊκές και σύγχρονες δημιουργίες, σε επιμέλεια Μ. Κουμπιού.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ