Σάββατο 26 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

Οι «15 50»
Οι «15 50»
Οι «15 50» ολοκληρώνουν σήμερα τις εμφανίσεις τους, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210.5203.661). Το συγκρότημα, που γνωρίσαμε στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζει μουσικές από όλο το φάσμα του αγγλόφωνου και ελληνόφωνου ροκ, καθώς και τραγούδια του, παλιότερα και ανέκδοτα.

  • Στους μουσικούς δρόμους της Ανατολής «ταξιδεύει» με αυτοσχεδιασμούς σε όργανα όπως τα σιτάρ, νέι, ραμπάμπ, γκάιντα κ.ά. ο Αντώνιος Χοϊδάς, σήμερα (10μμ), στη μουσική σκηνή «Δίαυλος» (Δράκου 9, Κουκάκι). Θα προλογίσει ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης. Φιλική συμμετοχή: Κωνσταντίνος Οικονόμου (κρουστά, ταμπουρά, ούτι).
  • Ο Βαγγέλης Γερμανός, σήμερα, για δεύτερη συνεχή βραδιά προσκαλεί στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι) σε ταξίδια σε μαγικά νησιά και άλλους τόπους μουσικούς, γνωστούς κι αγαπημένους.
  • Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Παρίσι, οι «Eleusis» επανέρχονται για μία σειρά συναυλιών στο «track7 Art Space» (Σιδηροκάστρου και Αμφιπόλεως 1, Βοτανικός, τηλ. 211 1000 777), από σήμερα έως τις 3/6. Θα παρουσιάσουν συνθέσεις από το δίσκο τους «Tales of the Holy», αλλά και καινούριες φόρμες, ενορχηστρώσεις, εμπνεύσεις... Τον πυρήνα των «Eleusis» (Φωτεινή Παπαδόδημα - Γιώργος Παλαμιώτης) θα συνοδεύσουν οι: Mousa Hema (balafon/ κρουστά), Ousmane Keita (n' goni/κρουστά), Αγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Αντώνης Απέργης (φλογέρα/κανονάκι/ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Κοπανάρης (κρουστά).
  • O νέος τραγουδοποιός Κώστας Αντύπας παρουσιάζει την Τετάρτη (30/5, 10.30μμ), στην «Εξέδρα» (Ελ. Βενιζέλου 235, Ν.Σμύρνη, τηλ: 210 9849101), με ελεύθερη είσοδο, τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού δίσκου του με τίτλο «Το λεωφορείο της στιγμής» (Protasis). Μαζί του τρεις εξαιρετικές γυναικείες φωνές, που συμμετέχουν και στο δίσκο του, οι Νίνα Λοτσάρη, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώτα Νέγκα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ