Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξέθαψαν παλιές ... σφραγίδες

Ανακοίνωση της ΠΑΣΥ

Ανακοίνωση της ΠΑΣΥ για τις κινητοποιήσεις των δύο Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.

«Μετά από πολλά χρόνια αφάνειας και ανυπαρξίας κι ενώ οι αντιαγροτικές πολιτικές κυβερνήσεων και ΕΕ αφανίζουν τη μικρομεσαία αγροτιά, οι αγροτοπατέρες ξέθαψαν τις σφραγίδες των ανύπαρκτων Ομοσπονδιών και εξήγγειλαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις». Αυτό αναφέρει σε χτεσινή ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥ, σε σχέση με τις κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συνεταιρισμών και η Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΣΥ καταγγέλλει το ρόλο των Ομοσπονδιών - σφραγίδων που συνέβαλαν στο πέρασμα και την υλοποίηση των αντιαγροτικών πολιτικών σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών και υπέρ των μεγαλοαγροτών, που βοηθούν την κυβέρνηση να δείξει «φιλοαγροτικό» προφίλ, τη στιγμή που ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά.

Η ΠΑΣΥ καλεί τους αγρότες να γυρίσουν την πλάτη στους διορισμένους και νόθους των ψευτοομοσπονδιών και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στη Χαλκηδόνα στις 3 Μάρτη και στον αγωνιστικό γιορτασμό του Κιλελέρ στις 18 Μάρτη. Να φτιάξουν τους δικούς τους παραγωγικούς συνεταιρισμούς, τους δικούς τους ενιαίους αγροτικούς, δημοκρατικούς συλλόγους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ