Τετάρτη 17 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
θου Κύριε...

«Αναμένουμε επίσης κάποια στιγμή εκ μέρους του θανόντος Χαρίλαου Φλωράκη (...) την επίσημη έκφραση συγνώμης για τους άθλιους υπαινιγμούς (...) με τους οποίους κατέτειναν στο να υποδείξουν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη» (στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

Η εαρινή επίθεση της δημοκρατίας

«Η επίθεση θα είναι τέτοια ώστε να μην υπάρξει σοβαρός ιρανικός αντίλογος, χρησιμοποιώντας βόμβες για την καταστροφή άνω των δέκα χιλιάδων στόχων την πρώτη μέρα του πολέμου και ειδικές δυνάμεις οι οποίες στη συνέχεια θα καταστρέψουν ό,τι θα έχει απομείνει. Στη συνέχεια οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν αλλαγή καθεστώτος» (το σενάριο του Ντόναλντ Ράμσφελντ και του Ινστιτούτου American Enterprise /«The Guardian»/ «ΤΟ ΒΗΜΑ»).

Το τούβλο

«Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Ποτέ δεν πρόκειται να αντιληφθούν η ΚΝΕ και το ΚΚΕ ότι η αυτονομία των κινημάτων δεν είναι μια παραχώρηση, ένα χάιδεμα, μια αγκύλωση, αλλά ο αναγκαίος δομικός όρος για την ύπαρξη και την ανάπτυξη των κινημάτων στο πλαίσιο των σύγχρονων καπιταλιστικών κοινωνικών σχηματισμών» (πού αλλού; στην «ΑΥΓΗ»).

Το σχολείο που έρχεται

«Το πάντα φιλόδοξο πρόγραμμα σηματοδοτεί τη δραστηριοποίηση του Μεγάρου Μουσικής σε όλες τις τέχνες, τις επιστήμες και τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού (...) αφορά σε ποικίλους τομείς και γνωστικά αντικείμενα (...) δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των δράσεων (...) "για αυτόν τον λόγο" εξηγεί ο πρόεδρος του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Χρήστος Λαμπράκης "εγκαινιάζουμε από φέτος τη συστηματική βιντεογράφηση των περισσότερων εκδηλώσεων, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες οι Σχολές, όλα τα εκπαιδευτικά Κέντρα, όλες οι πόλεις της Ελλάδας να αξιοποιήσουν την προσφορά του Megaron Plus"» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ