Τετάρτη 17 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η διαφορά βρίσκεται στο ... ύψος!

Ολο και περισσότερο ανοίγουν οι «γαλαζοπράσινοι» δήμαρχοι της Αττικής το θέμα του ...εκμοντερνισμού της διαχείρισης των απορριμμάτων, περνώντας από το παράθυρο την επικίνδυνη μέθοδο της καρκινογόνας καύσης.

Προχτές, λοιπόν, μετά από συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Αθήνας, Νικ. Κακλαμάνης (ΝΔ), και ο δήμαρχος Πειραιά, Παν. Φασούλας (ΠΑΣΟΚ), έδωσαν το στίγμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παν. Φασούλας, αναλύοντας τα όσα συζήτησαν οι δυο τους για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, είπε ότι πρέπει να γίνει «με νέους τρόπους, με μοντέρνα τεχνολογία, όπως γίνεται παντού σε όλο το δυτικό κόσμο». Είναι φανερή η πρόθεση, αν δούμε και τις αντίστοιχες παλιότερες δηλώσεις του Νικ. Κακλαμάνη.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η συμφωνία των «γαλαζοπράσινων» δημάρχων, που δε δίστασε να το παραδεχτεί ο Π. Φασούλας, ο οποίος δήλωσε απερίφραστα: «Είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι εκτός των σημαντικών που αφορούν τους πολίτες του Πειραιά και της Αθήνας και σε άλλα ζητήματα». Τελικά, η μόνη διαφορά που έχουν είναι στο ...ύψος!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ