Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εντείνουν την προετοιμασία τα ταξικά συνδικάτα

Καθημερινές περιοδείες, συσκέψεις και συνελεύσεις στους τόπους δουλιάς

Νέες αποφάσεις συνδικάτων για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ προστίθενται καθημερινά, όπως αυτές της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων -Ποτών, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), των Εργατικών Κέντρων Σάμου, Φωκίδας, των Συνδικάτων Οικοδόμων, Εμποροϋπαλλήλων, Φαρμάκου Αθήνας, Οικοδόμων Ν. Εύβοιας, Θήβας και Φωκίδας, Φαρμάκου και Μετάλλου Βοιωτίας, εργαζομένων στη «Βιομέκ» και στην ΑΕΜ ΔΕΛΦΟΙ ΔΙΣΤΟΜΟ. Επίσης, των σωματείων εργαζομένων στις επιχειρήσεις «PRACTIKER HELLAS», «CARREFOUR», Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκίδας.

Στα πλαίσια των περιοδειών που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα, στις 8 π.μ., ο Δημ. Αγκαβανάκης, στέλεχος του Μετώπου, θα περιοδεύσει στο υπουργείο Απασχόλησης. Ακόμα, περιοδεία θα γίνει στο κατάστημα του «Πράκτικερ» στον Ταύρο, ενώ το ΠΑΜΕ εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα οργανώνει σύσκεψη, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδας (Σίνα 16). Ακόμα περιοδείες θα γίνουν σήμερα σε εργοστάσια και βιοτεχνίες του κλάδου Μετάλλου και συγκεκριμένα σε: ΦΟΛΙ-ΦΟΛΙ, ΑΣΗΜΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΑΒΑΛΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΒΑΚΟ, ΓΡΑΤΕΞ, ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ, ΚΑΟΥΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΛΑΝΤΑ, ΣΙΤΡΟΕΝ. Επίσης, στις επιχειρήσεις ΑΝΤΕΛΚΟ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΟΦΑΡΜ, ΚΑΛΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ, ΜΠΑΚΑΚΟΣ, ΠΑΡΙΔΗΣ, απ' τον κλάδο του Φαρμάκου, αλλά και τη ΒΑΚΕΝΧΟΥΤ.

Με ανακοίνωση - κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας επισημαίνει πως «η απεργία της 13ης Δεκέμβρη πρέπει να μετατραπεί σε ξεσηκωμό καταδίκης και ανατροπής της εφαρμοζόμενης πολιτικής και αυτών που τη στηρίζουν». Στο Βόλο, ο τόπος και η ώρα του συλλαλητηρίου θα αποφασιστεί σήμερα, στη σύσκεψη της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, που θα γίνει στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Να πάρουν μέρος μαζικά στη σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας της 13ης Δεκέμβρη καλεί τα Σωματεία της περιοχής το Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Η σύσκεψη γίνεται σήμερα, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Στην οργάνωση της απεργίας θα επικεντρωθεί και η σημερινή Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών Αθήνας, αλλά και η συνέλευση της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ