Σάββατο 29 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ναυπακτίας - Δωρίδας , σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 8.30 μμ, στο Σκάλωμα Δωρίδας, στην ταβέρνα Κατσαρού. Θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και ζωγραφικής με έργα του Φαρσακίδη.

- Αύριο Κυριακή 30 Ιούλη, γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις τιμής και μνήμης:

  • H ΠΕΑΕΑ και το Παράρτημα Καβάλας της Οργάνωσης διοργανώνει εκδήλωση για την 56η επέτειο της νικηφόρας μάχης του ΕΛΑΣ που έγινε στις 29 Ιούλη στον Πλαταμώνα (Ολτζακ) Τσαλ-Νταγκ, ενάντια στις βουλγαρικές φασιστικές δυνάμεις. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο της μάχης. Αναχώρηση με πούλμαν, ώρα 8 πμ, από το Δημοτικό Κήπο. Για συμμετοχή στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ(Καβάλα) τηλ.:836247.
  • Πραγματοποιείται εκδήλωση τιμής στην επέτειο της ιστορικής μάχης κατά των Ιταλών κατακτητών στον ΚΟΣΜΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ώρα 11.30 πμ την οποία διοργανώνει το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Τρίπολης. Η κεντρική διοίκηση της ΠΕΑΕΑ, βάζει πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 6.30 πμ από την πλατεία Κάνιγγος. Για συμμετοχή στα τηλέφωνα:8234296 και 8222952.
  • Διοργανώνονται εορταστικές εκδηλώσεις και μνημόσυνο στο Πλατανάκι Κυνουρίας, στη θέση Μυλόρεμα, ώρα 9 το πρωί, από τους συλλόγους Πολιτιστικό - Αθλητικό Πλατανακίου και Πολιτιστικό Πλατανακιωτών Αττικής για να τιμηθούν οι Πλατανακιώτες που αγωνίστηκαν για εθνική ανεξαρτησία.
  • Ο Δήμος Αγρινίου και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αγρινίου διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στα Καλύβια Αγρινίου, για τους 59 εκτελεσθέντες εκεί, την 31.7.1944. Η εκδήλωση ξεκινά στις 10 το πρωί. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν αναχωρούν λεωφορεία δωρεάν, από την πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, στις 9 το πρωί της ίδιας μέρας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ