Κυριακή 22 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου στις 10.45 στο νεκροταφείο της Ν. Σμύρνης γίνεται το μνημόσυνο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.Ο σύζυγός της Γρηγόρης Παπαβασιλείου, σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα, καθώς και τα εγγόνια τους, στη μνήμη της προσφέρουν στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

***

Σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στον ιερό ναό Αγ. Ισιδώρου του 2ου Νεκροταφείου Αθηνών, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της

ΕΥΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Το Παράρτημα Βούλας - Βουλιαγμένης της ΠΕΑΕΑ στη μνήμη της συναγωνίστριας και γραμματέως του Παραρτήματος, Εύας Παπαϊωάννου, προσφέρει στο "Ριζοσπάστη", αντί για στεφάνι, 5.000 δρχ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης, συνεργάτιδας και συναγωνίστριας, Εύας Παπαϊωάννου, προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Βάσω Κωνσταντινοπούλου, πρόεδρος του Παραρτήματος.

***

Σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της ΜΑΡΙΑΣ ΚΛΟΥΣΑΚΟΥ,από τον Πύργο Διρού Λακωνίας, στην Αργυρούπολη στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στις 9.30 π.μ. (τέρμα 208). Η Μαρία Κλουσάκου υπήρξε αγωνίστρια μέχρι την τελευταία της στιγμή.

Στη μνήμη της τα ανίψια της προσφέρουν 10.000 δρχ. στον αγαπημένο της "Ριζοσπάστη", που ήταν παντοτινός της σύντροφος.

***

Την Κυριακή 29.8.99 στις 10 π.μ. στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου γίνεται το μνημόσυνο του Αγωνιστή της Δημοκρατίας ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΒΡΑ.

Η σύζυγός του Βούλα.

Ο γιος του Θεόδωρος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ