Πέμπτη 22 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΕΘΑ
Αλλαγή του τόπου υποβολής αιτήσεων

Στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, Πειραιώς 211 και Θράκης, θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι για τη Νομαρχία Αθηνών, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό των 850 θέσεων που έχει προκηρύξει το υπουργείο Αμυνας. Αυτό ανακοίνωσε χτες το ΑΣΕΠ μετά την άρνηση, όπως αναφέρει, της νομάρχη Αθηνών να επιτρέψει τη συγκρότηση συνεργείων για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων. Σημειώνεται ότι η αποκλειστική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τον παραπάνω διαγωνισμό αρχίζει στις 23 Ιούλη και λήγει στις 11 Αυγούστου.

Από την πλευρά της η Νομαρχία Αθηνών σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι είχε γνωστοποιήσει στο ΑΣΕΠ ότι είναι ανέφικτη η συγκρότηση συνεργείων με υπαλλήλους της Νομαρχίας λόγω των κανονικών αδειών των υπαλλήλων.

Παράλληλα, η υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Β. Παπανδρέου με τροπολογία που κατέθεσε, δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ να ορίζει άλλο χώρο σε δημόσιες υπηρεσίες για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και να συγκροτεί τα συνεργεία με υπαλλήλους από άλλες υπηρεσίες, στην περίπτωση που μια νομαρχία δεν μπορεί να παραλάβει τις αιτήσεις για το διαγωνισμό.

Στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ αναφέρεται ακόμα ότι οι ώρες παραλαβής των αιτήσεων καθημερινά είναι από τις 8.30 έως 14.00, ενώ ειδικά από 5 μέχρι 11 Αυγούστου το συνεργείο παραλαβής των αιτήσεων των υποψηφίων για τη Νομαρχία Αθηνών θα λειτουργήσει και από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ.

  • Η Β. Παπανδρέου με αφορμή το κρούσμα διαφθοράς στο Εθνικό Τυπογραφείο έστειλε εγκύκλιο προς τα υπηρεσιακά συμβούλια με την οποία τους επισημαίνει ότι πρέπει να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα που ορίζει ο υπαλληλικός κώδικας για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων που εξετάζουν. Στο μεταξύ, με απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου απολύθηκε ο ένας από τους δύο υπαλλήλους που κατηγορούνταν για διαφθορά, ενώ ο δεύτερος τέθηκε εκ νέου σε εξάμηνη αργία.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ