Πέμπτη 22 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από το ΔΗΚΚΙ

Την αποχώρησή του από το ΔΗΚΚΙ ανακοίνωσε χτες το στέλεχός του Αντώνης Αναστ. Νικολάου, πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΔΗΚΚΙ Αρκαδίας, καταγγέλλοντας "εκφυλιστικά φαινόμενα, που παίρνουν πλέον διαστάσεις στο ΔΗΚΚΙ, με τη σιωπή της ηγεσίας στο αίτημα για λειτουργία των οργανώσεων με πολιτικούς και δημοκρατικούς όρους, τις αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις σε υπάρχοντα πολιτικά θέματα".

"Παίρνω την απόφαση να παραιτηθώ και να αποχωριστώ από το ΔΗΚΚΙ", αναφέρει συγκεκριμένα και προσθέτει ο Αντ. Νικολάου: "Θα συνεχίσω να μάχομαι μέσα από τις γραμμές του λαϊκού κινήματος για να αντιμετωπίσουμε μαζί με άλλους αγωνιστές το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - βιομηχάνων - Ευρωπαϊκής Ενωσης - ΝΑΤΟ, γιατί τα οράματα και τα ιδανικά των αγωνιστών δεν εγκλωβίζονται στα στενά πλαίσια διαχείρισης και μοιρασιάς ΕΞΟΥΣΙΑΣ".

  • Το ΔΗΚΚΙ ανακοίνωσε ότι νέος διευθυντής του Γραφείου της Κοιν. Ομάδας, με απόφαση του προέδρου της Δ. Τσοβόλα, ορίζεται ο Παναγιώτης Οικονομίδης, πρώην βουλευτής και γιατρός του ΕΣΥ. Υπενθυμίζεται ότι η θέση έμεινε κενή μετά την εκλογή ως ευρωβουλευτή του Μ. Μπακόπουλου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ