Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
με όλα τα ναρκωτικά!

ΚΚΕ: Το χέρι που υποδεικνύει τους στόχους για βομβαρδισμό στη γειτονική Γιουγκοσλαβία είναι το ίδιο που μοιράζει την άσπρη σκόνη στις πλατείες

Το χέρι που υποδεικνύει τους στόχους για βομβαρδισμό στη γειτονική Γιουγκοσλαβία είναι το ίδιο που μοιράζει την άσπρη σκόνη στις πλατείες. Και το χέρι αυτό δεν είναι ανίκητο, τονίζει σε χτεσινή ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τη σημερινή Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Τεράστια είναι η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης για την πολιτική της και στο μείζον θέμα των ναρκωτικών. Αντί να προσπαθεί να κλείσει τις στρόφιγγες που τροφοδοτούν με νέους χρήστες τις πιάτσες, προσπαθεί να κρύψει τις ρίζες του κακού και να πείσει το λαό και τη νεολαία να συμβιβαστούν με το πρόβλημα. Ευθύνες έχουν και όποια κόμματα ή φορείς τάσσονται υπέρ της χρήσης των λεγόμενων μαλακών ναρκωτικών.

Το ΚΚΕ δηλώνει την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε συμβιβασμό με ΟΛΑ τα ναρκωτικά.Ο ελληνικός λαός και η νεολαία, που πορεύτηκαν στο δρόμο του αγώνα κατά των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, που δε δέχτηκαν τις κυβερνητικές υποδείξεις να "κάτσουν καλά", δεν πρόκειται να συμβιβαστούν μ' αυτό το πρόβλημα. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους νέους, να απαιτήσουν μέτρα για την καταπολέμηση της μάστιγας, να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους.


ΣΕΛ.  14   -   15

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org