Τρίτη 11 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Ζάκυνθος ψηφίζει ΚΚΕ

Σύσκεψη των Ζακυνθινών που ζουν στην Αθήνα αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Σε υπερψήφιση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και συστράτευση στον προεκλογικό αγώνα του Κόμματος καλούν τους Ζακυνθινούς που ζουν στην Αθήνα δεκαέξι εργαζόμενοι, επιστήμονες, συνταξιούχοι που υπογράφουν την παρακάτω ανακοίνωση:

"Εμείς οι Ζακυνθινοί που ζούμε στην Αθήνα στρατευτήκαμε στον αγώνα για τη νίκη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ εδώ και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, που θέλουν τη νίκη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ, να παραβρεθούν στη σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη 12 Μάη στις 7 το απόγευμα στο κτίριο της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, στην Ομόνοια.Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε για τις ευρωεκλογές και τρόπους συμμετοχής και συμπαράστασης στον αγώνα που κάνει η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα".

Την ανακοίνωση - πρόσκληση υπογράφουν οι:

Γιάννης Γουσέτης,δικηγόρος, πρώην υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου του ΚΚΕ. Νίκος Ζαμπάτης,συνταξιούχος, γραμματέας του Συμβουλίου Πόλης Ζακύνθου της ΕΠΟΝ. Βασίλης Ματαράγκας,δικηγόρος. Χρήστος Λογαράς,συνταξιούχος, στέλεχος του ΚΚΕ. Αλίκη Ξένου - Βενάρδου,δημοσιογράφος. Κούλα Γκούσκου,λογίστρια. Παναγιώτης Σοφός,γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Διονύσης Στεριώτης (στρατηγός), συνταξιούχος, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ζακύνθου της ΕΠΟΝ, Λάμπρος Σοφός,λογιστής. Διονύσης Μπάστας,αυτοκινητιστής. Γιάννης Μωραϊτης,οικοδόμος. Μπάμπης Θεοδόσης,οδηγός. Σπύρος Θεοδόσης,ιδιωτικός υπάλληλος. Φούλα Μάργαρη,συνδικαλίστρια. Νιόνιος Θεοδόσης,συνταξιούχος. Διονύσης Μάργαρης,τεχνικός Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ