Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑντιΝΑΤΟική συνάντηση στην Πράγα

Πραγματοποιείται από το "Διεθνές Ιδρυμα "NINO PASTI" για την ειρήνη και την ανεξαρτησία των λαών" στις 8 - 9 του Μάη

Γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης ενάντια στο ΝΑΤΟ,επιχειρούν να στήσουν οι Επιτροπές Ιταλίας και Τσεχίας του "Διεθνούς Ιδρύματος "ΝΙΝΟ PASTI" για την ειρήνη και την ανεξαρτησία των λαών",με τη Διεθνή Συνάντηση που πραγματοποιούν το διήμερο 8 - 9 Μάη στην Πράγα.

Ο σκοπός της συνάντησης, όπως προσδιορίζεται από τους διοργανωτές, είναι να συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδια για τη συντονισμένη αντιΝΑΤΟική, αντιπολεμική και αντιιμπεριαλιστική πληροφόρηση και δράση και να εκφραστεί η αντίθεση στην επέμβαση των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία, να εκφραστεί η αλληλεγγύη στο ηρωικό λαό της.

Στη συνάντηση συμμετέχουν εκπρόσωποι αντιιμπεριαλιστικών αντιΝΑΤΟικών κινημάτων από Τσεχία, Σλοβακία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Δανία, Σουηδία, Ινδία, Λιβύη, Ιράν, Ουγγαρία και από την Ελλάδα εκπρόσωπος της ΕΕΔΥΕ.

Επίσης θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, από τη "Γιουγκοσλαβική Αριστερά" και την Πολωνία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ