Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΖΕΦΥΡΙ
Αισιοδοξούν για την πόλη που ονειρεύονται

Το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη αρχίζουν οι εκδηλώσεις "Ζεφύρεια '98" για 15η συνεχή χρονιά, με μουσικές, θεατρικές και αθλητικές εκδηλώσεις

"Το αυριανό Ζεφύρι, είναι το δικό σας Ζεφύρι". Με αυτό το σύνθημα ο δήμος Ζεφυρίου καλεί τους νέους του Ζεφυρίου, αλλά και αυτούς της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις των "Ζεφυρείων '98", που διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά.

Οι φετινές εκδηλώσεις των "Ζεφυρείων" σηματοδοτούνται από την απουσία του Δημάρχου Κώστα Λιάρου."Δεν υπάρχει μικρό ή μεγάλο έργο, μικρή ή μεγάλη δραστηριότητα στον τόπο μας, στα ίδια τα οράματα του Ζεφυριώτικου λαού, στα οποία να μην πρωτοστάτησε και να μη συνέβαλε μέχρι τις τελευταίες του μέρες, με όλες του τις δυνάμεις, ο Κώστας Λιάρος ", επισημαίνει στο σημείωμά του, στο πρόγραμμα των "Ζεφυρείων '98" ο νυν δήμαρχος Γιάννης Λάππας.Και υπογραμμίζει: "Ζούμε σε μια δύσκολη γωνιά του Λεκανοπεδίου. Η ζωή έχει δείξει πως, λύνοντας ένα πρόβλημα, αμέσως εμφανίζεται η ανάγκη να απαντήσεις σε πολλαπλάσια προβλήματα. Ενα είναι σίγουρο, πως η ενότητα του λαού και η αποφασιστικότητα της διοίκησης του δήμου είναι ικανά εργαλεία για να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αισιοδοξούμε πως το Ζεφύρι θα γίνει η πόλη, που όλοι ονειρευόμαστε".

Το φετινά "Ζεφύρεια" θα διαρκέσουν από τις 5 έως τις 13 Σεπτέμβρη και περιλαμβάνουν μουσικές, θεατρικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

  • Σάββατο 5/9: Η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων με το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.Παίρνουν μέρος 20 χορευτικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία της Παραδοσιακής Ορχήστρας του Γ. Κοτσίνη.
  • Δευτέρα 7/9: Μουσική, λαϊκή βραδιά. Συναυλία με το λαϊκό συγκρότημα "Οι ρίζες μας".
  • Τρίτη 8/9. Μουσική, παραδοσιακή βραδιά. Μουσική και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα με την Γιώτα Βέη και το τετραμελές παραδοσιακό της συγκρότημα.
  • Τετάρτη 9/9. Θεατρική παράσταση, από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ταύρου,που παρουσιάζει τη "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη σε μετάφραση τουΚ. Ταχτσή.
  • Παρασκευή 11/9. Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής. Συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις. Μουσική και Τραγούδια με το έντεχνο, μουσικό συγκρότημα"Η Ρωμιοσύνη".
  • Σάββατο 12/9. Φιλικό τουρνουά πάλης "Ζεφύρεια".Θεατρική παράσταση για παιδιά, "Ορφέας και Ευρυδίκη".
  • Κυριακή 13/9. Τουρνουά ΤΑΕ - KWON - DO, στο κλειστό γυμναστήριο "Σπάρτακος". Βράβευση των τελειόφοιτων Λυκείου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία με το μουσικό συγκρότημα των "ΠΥΞ - ΛΑΞ".

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ