Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νέα Σμύρνη: Η "Δημοτική Πρωτοβουλία" διοργανώνει συγκέντρωση, σήμερα στην πλατεία Σκατζουράκη στις 8 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κωνσταντινίδης.Εκ μέρους της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" θα χαιρετίσει ο Ν. Μπατιστάτος.

Ετεροδημότες: Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Λέσβου - Λήμνου του ΚΚΕ προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, σήμερα και ώρα 7 μ.μ., στα γραφεία της (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, κτίριο ΚΟΑ), σε σύσκεψη με θέμα: "Νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές 1998". Στη σύσκεψη θα μιλήσουν ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας,ο υποψήφιος νομάρχης Λέσβου Βαγγέλης Παλαιολόγος.

Καισαριανή: Σήμερα, στις 7 μ.μ., κλιμάκιο της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κατημερτζή, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή του Σκοπευτηρίου.

Αίγινα: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις δημοτικές εκλογές, αύριο στις 9 μ.μ., στην ταράτσα του κτιρίου Μουσουλέα. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί και η Ελπίδα Παντελάκη,υποψήφια νομάρχης Πειραιά της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".

Ανω Λιόσια: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτικής Αττικής" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα την ύπαρξη της χωματερής στη Δυτική Αττική, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Καφενείο του Δήμου Ανω Λιοσίων.

Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση με θέμα τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των δημοτών, διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου" την Τετάρτη 15 Ιούλη,στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ανοιξης (3η στάση Ζωγράφου). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ