Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Πολύτιμη αγωνιστική πείρα

Για να αλλάξουν οι συσχετισμοί σ' αυτές τις δημοτικές εκλογές και να αναδειχτούν αιρετοί που θα σταθούν κοντά στους πολίτες η Επιτροπή που συγκρότησαν αντιστασιακοί για τη στήριξη των υποψηφίων δημάρχων στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, Μάκη Γεωργούτη και Σταύρο Πολίτη αντίστοιχα, καλεί όλους τους αντιστασιακούς να στρατευτούν δίπλα τους και να αξιοποιήσουν την αγωνιστική τους πείρα.

"Η επικείμενη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, όπως σημειώνουν οι αντιστασιακοί, έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία γιατί θα κριθεί αν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση, αν θα αντισταθούμε στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, τη συρρίκνωση των κοινωνικών υπηρεσιών και παροχών". Γι' αυτούς τους λόγους η Επιτροπή Αντιστασιακών υποστηρίζει τις δημοτικές κινήσεις "Δημοκρατική Συνεργασία" με επικεφαλής τον Μ. Γεωργούτη στη Νέα Φιλαδέλφεια και "Δημοτική Κίνηση" με τον Στ. Πολίτη στη Νέα Χαλκηδόνα.

Το κείμενο υποστήριξης υπογράφουν οι Νίτσα Παπανικολάου,Γ. Πατσιούρας,Μαίρη Σταθάκου,Ρ. Αρσένης,Χ. Πλέσσας,Π. Σφαντός,Γ. Καντζιούρας,Αντζελα Καντζιούλα,Π. Χελιώτης,Κ. Χελιώτη,Ι. Πάλλης,Δ. Κοντός,Κ. Ζώτος,Μαρουσώ Ζώτου,Μαρία Σουρτζή,Ερσαλία Σιαμπαλή,Δέσποινα Στεφανάτου,Η. Χριστοφιλόπουλος και Λ. Ταμουρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ