Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Πλατιά συσπείρωση

Ο Τιμολέων Παπανικολάου υποψήφιος νομάρχης

Σε πλατιά συσπείρωση γύρω από το συνδυασμό της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και σε μια προσπάθεια αντίστασης και αντεπίθεσης στην καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης κάλεσε τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας ο υποψήφιος νομάρχης της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας"Τιμολέων Παπανικολάου.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Γραμματεία της κίνησης στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ο νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Αιμίλιος Τσόμπος παρουσίασε τον υποψήφιο νομάρχη της κίνησης Τ. Παπανικολάου, γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος στο χώρο των Εφοριακών και στέλεχος του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο υποψήφιος νομάρχης υπογράμμισε ότι η Αιτωλοακαρνανία των πολλών προβλημάτων έχει ανάγκη από νομάρχη και Νομαρχιακό Συμβούλιο στο πλευρό των εργαζομένων, στήριγμα στους αγώνες του λαού, ενώ επισήμανε την ανάγκη ρήξης με την πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι αρκετών μαζικών φορέων του νομού, όπως ο Γ. Κοτοπούλης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτών, ο Ν. Μωραϊτης πρόεδρος της Κοινότητας Θυρεού, ο Β. Νικάκης διεθνής διαιτητής και μέλος της Γραμματείας της ΝΑΣ, ο Κ. Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, ο Θ. Αλεξάκης πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ του νομού, ο Δ. Μπλετσογιάννης πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων.

Ο Τιμολέων Παπανικολάου γεννήθηκε στα Κλεισορρεύματα Μεσολογγίου, το 1960, από γονείς αγρότες. Σπούδασε στα ΤΕΙ Πατρών στο Τμήμα Τεχνολόγων - Ηλεκτρολόγων.

Το 1983 πέτυχε σε διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών και υπηρέτησε σε Τρίπολη, Πάτρα και σήμερα εργάζεται στην Εφορία Αγρινίου. Ασχολείται ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα του χώρου του και εκλέχθηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων, γραμματέας και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων των Νομών Αχαϊας - Ηλείας - Κορινθίας - Ζακύνθου και Κεφαλονιάς και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ΝΑΣ και συμμετέχει στη γραμματεία της από το 1994. Είναι παντρεμένος με τη Β. Ζησιμοπούλου, εκπαιδευτικό και πρόεδρο του Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Αιτωλοακαρνανίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ