Παρασκευή 19 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νεοφώτιστοι του αντικομμουνισμού

Ο εκσυγχρονισμός, τελικά, αναδεικνύει και κάποιους νεοφώτιστους στον αντικομμουνισμό, όπως τον υφυπουργό Πρόνοιας, Θ. Κοτσώνη, ο οποίος σε χτεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ακρόπολις" αποφάνθηκε περισπούδαστα: "Δεν υπάρχουν αντιδράσεις εργαζομένων, μια μειοψηφία είναι πάντα μπροστά στις κινητοποιήσεις και τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ".

Και τι σύμπτωση! Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε χτες - με τον εύστοχο πραγματικά τίτλο "Για όλα... φταίει ο πολίτης και το ΚΚΕ" - που έξω απ' το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι από όλα τα Ιδρύματα Πρόνοιας έκαναν μια μαχητική συγκέντρωση, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Πρόνοια. Πρόκειται για το νομοσχέδιο, με το οποίο ο Θ. Κοτσώνης υπόσχεται πως θα εξευρωπαϊσει τα πάντα, αλλά στην ουσία θα συνθλίψει το εναπομείναν δημόσιο σύστημα Πρόνοιας και θα καταργήσει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Και νομίζει ο υφυπουργός ότι όλα αυτά τα αντεργατικά σχέδια θα τα καλύψει με αντικομμουνιστικά αναμασήματα, τα οποία οδηγούν στη μετεμφυλιοπολεμική Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ