Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Μυστήρια με τη νοσηλεία ασθενών

Μοιάζει λιγάκι απίστευτο! Στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα η νοσηλεία γίνεται με βάση κομματικά κριτήρια (!!!)

Υπάρχει όμως ενυπόγραφη καταγγελία ασθενούς, την οποία κοινοποιεί τόσο ο ίδιος ο παθών όσο και η ΕΙΝΑΠ του Θριάσιου Νοσοκομείου προς το γραφείο του πρωθυπουργού, τους υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης, τους ιατρικούς Συλλόγους, τα κόμματα, τη Νομαρχία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την καταγγελία έκανε ο Απόστολος Χαρισιάδης του Βασιλείου, Θερμοπυλών 7 Εργατικές Κατοικίες Ελευσίνας με επιστολή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Η επιστολή έχει ως εξής: "Στις 14.1.98 μπήκα στην Κλινική πάσχοντας από διάχυτους πόνους στα κόκαλα και είχα παραμορφώσεις στα χέρια μου. Μου έγιναν διάφορες εξετάσεις και έκανα φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία και διάφορα φάρμακα. Την Παρασκευή 23.1.98 ευρισκόμουν στο θάλαμό μου, με συνάντησε ο πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Μαραγκάκης και μου είπε: "Ε!!! Τι γυρεύεις εδώ!!! Το Νοσοκομείο δεν είναι για αριστερούς, μόνο για οπαδούς του ΠΑΣΟΚ". Εμεινα άλαλος, συνεχίζει ο Απ. Χαρισιάδης. Μετά από λίγο ήρθε ο επιμελητής Α' φυσίατρος κ. Μπαντέρ και μου έδωσε εξιτήριο με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία και χωρίς να έχει λάβει γνώση και έγκριση του εξιτηρίου ο διευθυντής της Κλινικής κ. Τάκης Κοντουλάκος. Επανήλθα το πρωί της Δευτέρας στις 26.1.1998 και παραπονέθηκα στον διευθυντή της Κλινικής γιατί μου έγινε εξιτήριο. Ο κ. Κοντουλάκος αγνοούσε το γεγονός και μου χορήγησε καινούριο εισιτήριο προς συμπλήρωση των ολίγων θεραπειών που έπρεπε να κάνω".

Και η επιστολή καταλήγει: "Διαμαρτύρομαι έντονα προς κάθε κατεύθυνση πολιτικής εξουσίας, διότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά μου ως δημοκρατικού πολίτη, ανθρώπου, αρρώστου και ως αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ