Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατάληψη στο ΤΥΔΚΥ

Συμβολική κατάληψη του τοπικού παραρτήματος του Ταμείου Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ) πραγματοποίησαν χτες τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων στους δήμους και τις κοινότητες του Νομού Θεσσαλονίκης και των συνταξιούχων.

Αίτημά τους η άμεση λύση προβλημάτων, όπως η κάλυψη πέντε κενών θέσεων ελεγκτών γιατρών, δημιουργία διεύθυνσης, μηχανοργάνωση του ΤΥΔΚΥ, λύση κτιριακού κ. ά.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αδιαφορία και αναλγησία των κατ' εξοχήν υπεύθυνων για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τον υφυπουργό Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Φαρμάκη και τον πρόεδρο του ΤΥΔΚΥ, οι οποίοι αν και γνώριζαν ότι θα γινόταν χθες κατάληψη, δε βρέθηκαν ούτε και τηλεφωνικά, ώστε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να δώσουν λύση στα προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Φαρμάκη, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο Ταμείο τους και δηλώνουν ότι αν αυτό δε γίνει κατορθωτό, θα υπάρξει μαζική κάθοδός τους στην Αθήνα και διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ