Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Στην Αθήνα
  • Σήμερα, Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο Πολιτικό της Νομικής για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με ομιλητή τον Θ. Παφίλη,γραμματέα της ΕΕΔΥΕ.
  • Αύριο, Πέμπτη, στις 12 μ. γίνονται οι εξής εκδηλώσεις:

- Στη Φυσικομαθηματική με θέμα: "Η Τέχνη μέσο χειραγώγησης ή αντίστασης και χειραφέτησης". Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι: Στ. Παπαθανασίου,υπεύθυνος του Πολιτιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, Ν. Τσακίρογλου,ηθοποιός, Γ. Κατσαρός,μουσικοσυνθέτης, και Μ. Πασχαλίδης,τραγουδιστής.

- Στη ΣΕΥΠ (ΤΕΙ) με θέμα "Αποποινικοποίηση: λύση ή εφιάλτης", με ομιλητή τον Γ. Μιχαλαρέα.

- Στη 1 το μεσημέρι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα τις εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο και με ομιλητή τον γραμμματέα της ΕΕΔΥΕ, Θ. Παφίλη.

- Την ίδια μέρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) στη 1 το μεσημέρι θα γίνει εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις από την υποτίμηση της δραχμής με ομιλητή τον Κράτη Κυριαζή,στέλεχος του ΚΚΕ, ενώ θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του Οικονομικού Τμήματος, καθηγητής Θ. Λιανός.

  • Την Παρασκευή στις 12 μ. στο ΤΕΙ Αθήνας (μεγάλο αμφιθέατρο) με θέμα "ΠΣΕ και Τεχνολογική Εκπαίδευση", με ομιλητή τον Π. Γεωργιάδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μ. Πασχαλίδη.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Το βιβλίο "Αλλαγές στην οικονομία και στην ταξική διάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας" του ΚΜΕ θα παρουσιαστεί, αύριο στις 11 π.μ., στο μικρό αμφιθέατρο των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σωτήρη Κωστόπουλο,στέλεχος της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα ανοίξει έτσι η αυλαία των εκδηλώσεων των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας της Θεσσαλονίκης.
  • Η προσπάθεια αντιμετώπισης της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), και κατ' επέκταση το επάγγελμα του γεωλόγου, θα είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει αύριο στις 12 μ. στην ΠΑΑ της Φυσικομαθηματικής Σχολής, οι ΠΚΣ Γεωλογικού. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Ανέστης Φιλιππίδης,πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ, Κώστας Κατσιάβαλος,μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΙΓΜΕ, διδάκτωρ Μηχανικός Μεταλλείων, και Εφη Τάκου,εργαζόμενη στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης του ΙΓΜΕ.
  • Αύριο επίσης στις 7 μ.μ. οι ΠΚΣ Φιλοσοφικής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: "Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η διασάλευση της ειρήνης στις μέρες μας. Η θέση της νεολαίας στο Μέτωπο Ειρήνης". Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 112 της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, είναι ο καθηγητής Γιώργος Χουρμουζιάδης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ