Πέμπτη 22 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΙΚΑ
Αλληλέγγυοι στο "Ριζοσπάστη"

Με ψήφισμα που εξέδωσαν στην απολογιστική συνέλευσή τους, που έγινε στις 18.1.98 σε αίθουσα του ΕΚ Αθήνας, τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων - Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας - Πειραιά - Περιχώρων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ να διαμαρτυρηθούν προς τον ελληνικό λαό και να καταδικάσουν την ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου, που υπέβαλε μήνυση εναντίον της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" με σκοπό τη φίμωση της ελεύθερης φωνής στον Τύπο.

Και το ψήφισμα συνεχίζει:

"Καταδικάζουμε τη δικαστική πολιτική δίωξη του "Ριζοσπάστη", γιατί πρόκειται για μια καθαρά αντιδημοκρατική ενέργεια που στοχεύει στον περιορισμό της αντίθετης πολιτικής άποψης. Αυτές οι ενέργειες είναι πολιτική που υπαγορεύεται από τις πολυεθνικές, την ΕΕ και τις ΗΠΑ και δε δέχεται τις αντιστάσεις που προβάλλουν οι εργαζόμενοι και ο λαός.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση στο "Ριζοσπάστη". Ολες οι προσπάθειες φίμωσής του θα πέσουν στο κενό. Καλούμε τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους να σταθούν αλληλέγγυοι στο "Ριζοσπάστη", υπερασπίζοντας έτσι τα ίδια τα δικά τους συμφέροντα".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ