Πέμπτη 22 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
Σκοπεύουν στο στραγγαλισμό της άλλης φωνής

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει την άσκηση ελεύθερης κριτικής και να στραγγαλίσει την αντίθετη άποψη, που επιχειρείται με την αγωγή που κατέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών κατά της εφημερίδας "Ριζοσπάστης".

Μετά την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών και γενικά όσων αντιδρούν στις επιλογές της κυβέρνησης, έρχεται η καταδίκη των εφημερίδων που επικρίνουν την κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα μάς ανησυχεί και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας γι' αυτό, η καταδίκη μιας εφημερίδας που διακρίνεται για τον ξεκάθαρο πολιτικό της λόγο, μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί μ' αυτόν, σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο "Ριζοσπάστης" με το συγκεκριμένο δημοσίευμα στόχευε να μειώσει ηθικά τον κ. Πάγκαλο.

Αλλού σκοπεύει η αγωγή. Σκοπεύει να χτυπήσει μια εφημερίδα που πρωτοστάτησε απ' την ίδρυσή της στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες που έγιναν στη χώρα μας. Που σήμερα πρωτοστατεί στο ξεσκέπασμα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Που ποτέ δεν αρνείται να ασχοληθεί και να προβάλει κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων. Την εφημερίδα που είναι ο καθημερινός συμπαραστάτης των αγώνων μας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ