Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η άμιλλα ανεβάζει τους ρυθμούς...

Πρωτόγνωρους ρυθμούς παίρνει η άμιλλα και ο συναγωνισμός των κομματικών οργανώσεων αλλά και, μεμονωμένα, των συντρόφων και φίλων του Κόμματος στην τελική ευθεία προς την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων τους για την οικονομική εξόρμηση προς τιμή των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Χαρακτηριστικό της έντασης των προσπαθειών είναι το γεγονός πως την προηγούμενη βδομάδα όλες, σχεδόν, οι οργανώσεις έκαναν σημαντικά βήματα στην κάλυψη των πλάνων τους. Μάλιστα ορισμένες οργανώσεις κάλυψαν και περισσότερο του 20% του πλάνου τους με πρώτη την ΚΟΑ που, κάνοντας ένα άλμα 24 εκατοστιαίων μονάδων έφθασε να καλύψει τα 97,5% του συνολικού της πλάνου. Αύξηση κατά 20 εκατοστιαίες μονάδες πέτυχε και η ΚΝΕ που κάλυψε το 92% του πανελλαδικού της πλάνου.

Αλμα κατά 21,30% έκανε και η Κομματική Οργάνωση Δ. Πελοποννήσου που προχτές έπιασε το 80% του πλάνου της, έναντι 51% την προηγούμενη βδομάδα. Ετσι, με "τη φόρα που πήρε" έφθασε στο σημείο να "προκαλεί" και την ΚΟΑ καλώντας τη σε άμιλλα για την υπερκάλυψη των πλάνων τους... Σημαντική σχετικά αύξηση του ποσοστού κάλυψης του πλάνου της κατά 12,38 μονάδες είχε και η οργάνωση της Ηπείρου - την οποία να σημειωθεί έχει προσκαλέσει σε άμιλλα η ΚΟ Δ. Πελοποννήσου - καλύπτοντας συνολικά ποσοστό 57,83%, από 45,45% την προηγούμενη βδομάδα. Τέλος, οι ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης, Αττικής και Στερεάς οι οποίες βρίσκονται σε άμιλλα μεταξύ τους αύξησαν τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων τους, αντίστοιχα κατά 18,70, 11,50 και 13,40 εκατοστιαίες μονάδες. Ετσι, η ΚΟ Αν. Μακ. - Θράκης με ποσοστό κάλυψης του πλάνου της 77,60%, πήρε το προβάδισμα από την ΚΟ Αττικής που έφθασε τα 71,5%, έναντι 67,40% της ΚΟ Στερεάς που, όμως, μείωσε τη διαφορά στο ποσοστό κάλυψης έναντι της προηγούμενης βδομάδας. Γίνεται, έτσι, φανερό ότι η άμιλλα έδωσε άλλον αέρα στο συναγωνισμό των οργανώσεων για την έγκαιρη και σε μεγαλύτερο ποσοστό κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων των οργανώσεων. Ο συναγωνισμός αυτός, αναμένεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στις επόμενες μέρες μέχρι το κλείσιμο της εξόρμησης.

Από τις άλλες οργανώσεις που καθοδηγούνται από την ΚΕ προηγείται σταθερά, η ΚΟΒ του "Ριζοσπάστη" που μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχε καλύψει ποσοστό 112,17% του πλάνου της, έναντι 90% της ΚΟ Βελγίου και 80% της ΚΟΒ "902".Ακολουθούσαν η ΚΟΒ δημοσιογράφων Αστικού Τύπου με ποσοστό κάλυψης του πλάνου 64,60%, η Αχτ. Καλλιτεχνών - Διανοουμένων με 63,40%, η ΚΟ Σκανδιναβίας με 61% και η ΚΟ Γερμανίας με 45%.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org