Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων, οι ΚΟ του ΚΚΕ οργανώνουν τις παρακάτω συσκέψεις - εκδηλώσεις - συνεστιάσεις:

Σήμερα Τετάρτη
  • Στερεοελλαδίτες, ετεροδημότες του ΚΚΕ, διοργανώνουν σύσκεψη στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη - Ομόνοια) για την Οικονομική Εξόρμηση και τα 80χρονα του ΚΚΕ. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από τους Νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Εύβοιας, Βοιωτίας και Αιτωλοακαρνανίας.
  • Η ΚΟ Σάμου διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου στις 7 μ.μ.Κεντρικός ομιλητής θα είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Αύριο Πέμπτη
  • Η Κομματική Οργάνωση Αρχάνων διοργανώνει συνεστίαση στις 8 βράδυ, στην ταβέρνα "ΠΑΕΖΑΝΟΥ". Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, Γραμματέας Περιοχής Κρήτης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Μεθαύριο Παρασκευή 19.12.97
  • Η ΚΟΒ της ΕΑΒ του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, ώρα 9.30 μ.μ., στην ταβέρνα "ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ" (Μητροπέτροβα 25 πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου - Πολύγωνο).
  • Η ΚΟΒ Δάφνης του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση, ώρα 9 μ.μ.. στο "Κουτούκι του Αποστόλη" (Τερψιθέας 3, Παλαιό Φάληρο τηλ.: 98.47.314).
  • Οι ΚΟΒ Ανθούπολης και Μπουρναζίου διοργανώνουν συνεστίαση, ώρα 8 μ.μ. στην ταβέρνα "Καραγκιόζης" (Τρώων 9, Μπουρνάζι).
  • Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, ώρα 9 μ.μ., στην ταβέρνα "ΟΑΣΗ" (στάση Βλάχου).
Σάββατο 20.12.97

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στις 8 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Αρτας οργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ με σύνθημα: "Στο νέο αιώνα με δύναμη και ορμή για Ελλάδα και Ευρώπη Σοσιαλιστική". Στην εκδήλωση θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με πολιτικά τραγούδια από την Μαρία Δημητριάδη και τον Γιάννη Θωμόπουλο.

  • Η ΚΟΒ και η ΚΝΕ Κάτω Πατησίων - Θυμαρακίων του ΚΚΕ οργανώνουν εκδήλωση για τα 80χρονα και για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση στις 6.00μ.μ. στα γραφεία τους (Σημαντήρα 18 και Κριτοβουλίδου, κοντά στον ηλεκτρικό Σταθμό Κ. Πατησίων). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομιλία για την 80χρονη πορεία του ΚΚΕ, απαγγελίες ποιημάτων και μουσική και τραγούδια που έχουν ετοιμάσει οι νεολαίοι της οργάνωσης. Καλούνται όλοι οι φίλοι και οπαδοί, οι νεολαίοι της περιοχής να πάρουν μαζικά μέρος.
Κυριακή 21.12.97
  • Οι ΚΟΒ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ προσκαλούν σε πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη - Ομόνοια, 1ος όροφος), ώρα 7 μ.μ. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει γλέντι.
  • Η ΚΟΒ Ιερόθεου διοργανώνει συνεστίαση, ώρα 9 το βράδυ, στο κέντρο "Μύλος" (Πατησίων 384).
  • Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΜΥΡΙΟΛΗΣ" (στο Μακρύ Τοίχο). Στη συνεστίαση θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Καλογρέζας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση ώρα 8.45μ.μ. στη ρεμπέτικη γωνιά "Ο ΣΕΒΝΤΑΣ" (Αυγής 40 Ν. Ηράκλειο). Η "Ανώνυμη Κομπανία" θα συνοδέψει το γλέντι με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.
Τρίτη 23.12.97
  • Ο Βορειοδυτικός Τομέας της ΚΝΕ διοργανώνει συνεστίαση ώρα 9.00μ.μ. στο "Ρεμπέτικο Στέκι" (πλατεία Πατριάρχου Ν. Φιλαδέλφεια).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ