Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Πάνω από 2.500 προκηρύξεις!

Πάνω από 2.500 προκηρύξεις για προσλήψεις στο δημόσιο κάθε λογής προσωπικού έγιναν μόνο μέσα στο 1997 σε ολόκληρη τη χώρα, γεγονός αφ' ενός που αποδεικνύει ότι το "ρουσφέτι ζει και βασιλεύει" και επί των "εκσυγχρονιστών" και, από την άλλη, ότι καθίσταται αδύνατος κάθε ουσιαστικός έλεγχος από το ΑΣΕΠ. Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία έχει υπόψη της αυτά τα στοιχεία, επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την εκτύπωση και διακίνηση ενός περιοδικού, στο οποίο θα καταχωρίζονται όλες οι προκηρύξεις που γίνονται, καθώς και με την εγκατάσταση ενός περιπτέρου στο κέντρο της Αθήνας, που θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους.

Ηδη, αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις προκηρύξεις για προσλήψεις. Συγκεκριμένα, έχουν προκηρυχτεί 233 θέσεις επιμελητών κατηγορίας ΥΕ για τα δικαστήρια της χώρας. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 31 Δεκέμβρη. Επίσης, έχουν προκηρυχτεί 20 θέσεις για το διοικητικοοικονομικό κλάδο, στις κατηγορίες ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ στην COSMOTE (θυγατρική ΟΤΕ για την κινητή τηλεφωνία). Η προθεσμία λήγει στις 23 του μήνα. Ο ίδιος ο ΟΤΕ θα προσλάβει στην Υπηρεσία Καταλόγου Αττικής (το γνωστό 131) 900 εποχιακά εργαζόμενους, με τρίμηνες συμβάσεις, κυρίως φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ με πτυχίο Αγγλικής. Η προθεσμία λήγει στις 19 Δεκέμβρη.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μονιμοποίησης των 250 συμβασιούχων αεροσυνοδών - φροντιστών της "Ολυμπιακής Αεροπορίας", εάν υπάρξει πρόταση από τον οργανισμό και το υπουργείο Μεταφορών και εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ