Κυριακή 19 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συγκέντρωση αύριο για το οικόπεδο Γιαπιτζάκη

Συγκέντρωση με αίτημα την κατασκευή πλατείας στο οικόπεδο Γιαπιτζάκη οργανώνει αύριο στις 7:30 μ.μ. η Κίνηση "Πειραιάς - Αναγέννηση". Το οικόπεδο αγοράστηκε από το δήμο το 1993, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κανένα έργο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο.

"Υπάρχει μια και μόνη διέξοδος. Μια διέξοδος διαρκής και για κάθε πρόβλημα. Είναι η διέξοδος της λαϊκής ενεργοποίησης, της λαϊκής πίεσης και του αγώνα. Αυτών των εννοιών που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Που θέλουν να μας κάνουν θεατές της χλιδής των υπηρετών του συστήματος της αρπαχτής, των επωφελούμενων από την αφαίμαξη του λαού, του πλούτου της πατρίδας μας, του περιβάλλοντος και της ανάσας μας",τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Κίνησης Π. Σαλπέας.

Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής σημειώνει ότι δεν έλυσε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, υπογραμμίζοντας: "Ενας χρόνος έμεινε ακόμα γι' αυτή την ανεκδιήγητη Δημοτική Αρχή, γι' αυτή τη λαίλαπα της κακοδιαχείρισης, της αναποτελεσματικότητας, του ρουσφετιού, των πελατειακών σχέσεων, του βουλιάγματος κάθε έννοιας δημοτικής, αγωνιστικής και διεκδικητικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ