Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πολιτική ανεντιμότητα

Ολο και πληθαίνουν τελευταία τα φαινόμενα πολιτικής αλητείας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένων τοπικών οργανώσεών του και στελεχών του σε βάρος άλλων κομμάτων, ιδιαίτερα του ΚΚΕ. Ετσι κυκλοφορούν προσκλήσεις προς τον κόσμο για διάφορες εκδηλώσεις και συζητήσεις που διοργανώνουν και χωρίς καν συνεννόηση με άλλα κόμματα αναγράφουν τη δήθεν συμμετοχή στην εκδήλωση - συζήτηση και εκπροσώπου του ΚΚΕ, προφανώς προς άγραν... ακροατηρίου.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η ΝΕ Β4 ΠΑΣΟΚ Αθήνας, η οποία κυκλοφόρησε προσκλήσεις για κάποια συζήτηση που διοργανώνει με θέμα "Η Αριστερά σήμερα" με τη συμμετοχή, όπως αναφέρει, εκπροσώπου του ΚΚΕ. Την ίδια στιγμή μαζί με τη συγκεκριμένη πρόσκληση έστελνε και επιστολή προς το ΚΚΕ, με την παράκληση να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να τους ενημερώσει για τον εκπρόσωπό του - και μάλιστα έγκαιρα - όπως έγραφε η επιστολή που υπέγραφε κάποιος Αρ. Χατζησαββίδης, ως γραμματέας της ΝΕ Β4.

Θα μας πείτε, γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Αντε ντε... Είναι πλέον πασίγνωστο ότι το θράσος δεν έχει όρια στους "εκσυγχρονιστικούς" κύκλους των οπαδών του γκαιμπελισμού, όπως και ότι η πολιτική ανεντιμότητα είναι πλέον σύμφυτη με το σημερινό ΠΑΣΟΚ και τους καθοδηγητές του...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ