Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ "ΑΘΗΝΑ 2004"
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ
επιχειρηματίες και κομπιναδόροι

Δηλώσεις χτες της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την επίσκεψή της στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Παρέμβαση για την Ολυμπιάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας από τον Λ. Αυδή

Δεν πρόκειται να ωφεληθούν οι εργαζόμενοι, επισήμανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την άφιξή της χτες στη Θεσσαλονίκη, όπου επισκέφτηκε τη Διεθνή Εκθεση, αναφερόμενη στα έργα και τις οικονομικές δραστηριότητες που θα αναληφθούν ενόψει της Ολυμπιάδας του 2004.

Σε ό,τι αφορά τα έργα - η Αλ. Παπαρήγα τόνισε - ότι και πριν την ανάθεση των αγώνων και τώρα, είτε στο κέντρο είτε στην περιφέρεια, θα γίνουν εκείνα τα έργα που αποτελούν υποδομή για τους μεγάλους επιχειρηματίες και φυσικά δεν πρόκειται να ωφεληθεί ο εργαζόμενος λαός. Οι πρώτοι - είπε - που πανηγύρισαν την ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι και γι' αυτό το λόγο μπήκαν στο παιχνίδι της διεκδίκησής τους.

Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας εξάλλου, ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Λέων Αυδής, άσκησε σκληρή κριτική προς την πλειοψηφία του ΔΣ και το δήμαρχο, για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης, ενώ επισήμανε τους σοβαρούς κινδύνους που δημιουργούνται για το λαό της Αθήνας από την ανάληψη της Ολυμπιάδας. Ανάλογη συζήτηση έγινε και στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθήνας.

Συνεχίστηκαν τέλος και χτες οι "πανηγυρισμοί", αλλά και οι δραστηριότητες ενόψει των διαφόρων διεργασιών που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ