Παρασκευή 19 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ
"Μας λεηλατεί ο Σημίτης"!

Τα όνειρα θερινής νυκτός περί "κυβέρνησης ελικοπτέρων" και "κυβερνητικών προτεραιοτήτων" του προέδρου της ΝΔ, Μ. Εβερτ,διακόπτονται απότομα από τις διαπιστώσεις στελεχών του κόμματός του ότι "ο Σημίτης λεηλατεί την εκλογική βάση της ΝΔ".

Τη διαπίστωση αυτή έκανε χτες ο Σ. Κούβελας,ο οποίος μιλώντας στο "Φλας", επέκρινε την αντιπολιτευτική τακτική της ηγεσίας του κόμματος, λέγοντας: "Το πρόβλημα είναι ότι δε μιλάμε εμείς για τον χώρο μας όπως πρέπει, δε μιλάμε για το έργο μας και για τις προοπτικές μας. Δεν ξέρω τι επιφυλασσόμαστε και αφήνουμε τον Σημίτη να μας λεηλατεί". Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, υποστήριξε ότι "ο κ. Σημίτης φοράει δύο ενδύματα. Εχει τον τρόπο να απευθύνεται και προς τα δεξιά, φορώντας τον συντηρητικό μανδύα και προς τα αριστερά, φορώντας τον αριστερό μανδύα. Και το κακό είναι ότι τσιμπάνε και από τη μια μεριά και από την άλλη. Βλέπετε ότι και στη δική μας παράταξη υπάρχουν πρόσωπα τα οποία πιστεύουν τον κ. Σημίτη και στην αριστερά, στο Συνασπισμό".

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε ότι είναι ύποπτη περίοδος για εκλογές και επισήμανε ότι η κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι και δεν ξεκαθαρίζει γιατί δε θα κάνει εκλογές το φθινόπωρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ