Σάββατο 8 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι απόπειρες φίμωσης του ΚΚΕ θα πέσουν στο κενό

Η προσπάθεια φίμωσης της φωνής του ΚΚΕ, του μοναδικού κόμματος που εναντιώνεται στη Συνθήκη του Μάαστριχτ, από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τον τηλεοπτικό σταθμό TV SUPER, θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν οι εμπνευστές του και θα βοηθήσει το λαό να κατανοήσει στην πράξη το "δημοκρατικό έλλειμμα" της ΕΕ. Αυτό τονίζει η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της, με την οποία καταγγέλλει την απόπειρα αποσιώπησης των θέσεων του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση της ΝΕ Κορινθίας σημειώνεται:

"Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη μεθοδευμένη προσπάθεια αποσιώπησης των θέσεων του Κόμματός μας, με τον αποκλεισμό του από τη συζήτηση που διοργανώνεται από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα, σε συνεργασία με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TV SUPER για τη Διακυβερνητική Διάσκεψη.

Σήμερα που το 75% των Ελλήνων ζητάει να γίνει Δημοψήφισμα για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, σήμερα που το 43% τάσσεται κατά της Συνθήκης, οι πολιτικοί της συναίνεσης και της συνδιαχείρισης του συστήματος ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και "ΣΥΝ" προσπαθούν να μας πείσουν ότι μέσω της Διακυβερνητικής Διάσκεψης θα μπορούσε να υπάρξει μια συνθήκη, μια Ευρωπαϊκή Ενωση που δε θα θίγει τα εθνικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις του λαού.

Επειδή γνωρίζουν ότι δεν μπορούν ν' αντικρούσουν τα επιχειρήματά μας, αποφάσισαν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο να φτάσουν οι απόψεις μας στο λαό.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις θα οδηγήσουν στο ακριβώς αντίθετο γι' αυτούς αποτέλεσμα. Με τη στάση τους βοηθούν το λαό να κατανοήσει το πώς εκφράζεται στην πράξη το "δημοκρατικό έλλειμμα" της Ευρωπαϊκής Ενωσης".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ