Σάββατο 6 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αχώριστοι...

Ο Σαμαράς παραμένει στην Ορεστιάδα. Συμβόλαιο τριών χρόνων αντί 120 εκατ.

Μια μόλις μέρα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το νέο. Πρώτη μπήκε στο χορό η Ορεστιάδα, που ανακοίνωσε χτες τη σύναψη τρίχρονου συμβολαίου με τον Ν. Σαμαρά, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο έληξε με το τέλος του περιόδου. Χτες η διοίκηση της ακριτικής ομάδας ανακοίνωσε τη σύναψη νέου συμβολαίου με τον παίκτη, αντί του ποσού των 120 εκατ. δρχ.

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν ένας από τους λόγους που είχε επικαλεστεί ο Ν. Σαμαράς, για να δικαιολογήσει την απουσία του από την Εθνική Ομάδα, που του στοίχισε και τον αποκλεισμό του.

Στο μεταξύ, η Ορεστιάδα αναμένεται να έχει και την επόμενη περίοδο την υποστήριξη του χορηγού της, της χαρτοβιομηχανίας DIANA. Αυτό προέκυψε από συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ομάδας, Θ. Κούμπης, με τον πρόεδρο της εταιρίας, Πάνο Ζερίτη.

  • Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γ. Νικολάκης ενόψει της προετοιμασίας για το Κύπελλο Ανοιξης (Τσεχία 28/4 - 4/5) κάλεσε για προετοιμασία τις: Αγγελάκη, Λιματζάκη (ΠΑΟ), Δρακουλίδου, Νικολαϊδου, Καρδαμανίδου (Φιλαθλητικού), Μεμετζή, Ν. και Μ. Γκαραγκούνη (Βριλησσίων) Μπόλκα, Καφετζάκη(Αρη), Ζαννάρα (Χίου), Ιωαννίδου (Σταυρούπολης) Σάκκουλα, Ιορδανίδου (Ιωνικού ΝΦ).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ