Σάββατο 6 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Το μεγάλο ματς στο Περιστέρι

Αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ. Αύριο το Περιστέρι υποδέχεται την ΑΕΚ

Ο μαραθώνιος των πλέι οφ στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών ξεκινάει σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για τις θέσεις 5 - 12. Στην Πάτρα ο Απόλλωνας του Βαγγέλη Αλεξανδρή υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα ματς... ρουτίνα, αφού και οι δύο μονομάχοι έχουν εξασφαλίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη διαμέσου του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Αργότερα ο ΠΑΟΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη (σ. σ. ο Λούκαϊτς αποτελεί παρελθόν) θέλει για λόγους γοήτρου τη νίκη. Απών θα είναι και ο "κοπανατζής" Ντιν Γκάρετ που έφυγε ξαφνικά για τις ΗΠΑ αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους του δικεφάλου. Ετσι μόνο με τον Φάντεμπεργκ θα παραταχθεί στο Αλεξάνδρειο. Από την πλευρά τους οι Λαρισαίοι που σώθηκαν με τη... βοήθεια του ΠΑΟΚ (βλέπε ήττα στου Παπάγου) επίσης έχουν πρόβλημα τεχνικής ηγεσίας, αφού ένας ακόμη Σέρβος, ο Μπανιάρεβιτς είναι υπ' ατμόν.

Αύριο το μεγάλο ματς θα γίνει στο Περιστέρι όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι αισιόδοξος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα κάνουμε το πρώτο βήμα για τις δύο νίκες". Από την πλευρά του ο Λευτέρης Σούμποτιτς ποντάρει στην παρουσία του Πελ που στα δύο ματς του πρωταθλήματος απουσίαζε λόγω τραυματισμού. "Ο Αντριου είναι το κλειδί στο ματς αυτό. Ο Λότερντεϊλ στα ματς του πρωταθλήματος δεν είχε κανένα αντίπαλο να τον μαρκάρει. Εύχομαι να βρούμε τον καλό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το αβαντάζ έδρας του αντιπάλου είναι ασφαλώς σημαντικό προβάδισμα".

Τέλος, στο κλειστό των Πατησίων ο εκπληκτικός φέτος Σπόρτιγκ υποδέχεται τον Παπάγου και ασφαλώς έχει το πάνω χέρι στο ματς αυτό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ