Τετάρτη 21 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 79-68
Ξύπνησε στο τέλος

Ο Ηρακλής σφράγισε χτες πρώτος το εισιτήριό του για το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει στην Πάτρα. Δύσκολα ο Γηραιός κατέβαλε στο Ιβανόφειο την αντίσταση της Λάρισας με 79-68 κυρίως χάρη στην καλή απόδοση του τελευταίου δεκαλέπτου του αγώνα. Οι Θεσσαλοί με "ζεστό" τον Ουίλιαμ Μποντ πήραν προβάδισμα μέχρι και 6 πόντους, όμως το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 41-39. Η άνοδος του Μακντάνιελς και του Τάρπλεϊ στο δεύτερο μέρος καθώς και η πιεστική άμυνα στους Αμερικάνους της Λάρισας έδωσαν αέρα 10 πόντων στο συγκρότημα του Στηβ Γιατζόγλου που τελικά πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Από το νικητή ξεχώρισαν οι Μακντάνιελς, Κουντουράκης και ο Τάρπλεϊ του δεύτερου μέρους. Από τη μαχητική Λάρισα όλα τα λεφτά ήταν ο Μποντ, όμως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη... Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γιοχαλή, Βορεάδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χωλόπουλος 2, Κακιούσης 10 (1τρ.), Μακντάνιελς 23 (1τρ.), Αγγέλου 6 (2τρ.), Παπαχρόνης, Κουντουράκης 9, Μωραϊτης 4, Μπρούγος 6, Τάρπλεϊ 17, Γιανουζάκος.

ΛΑΡΙΣΑ: Χουγκάζ 11 (1τρ.), Μποντ 32 (3τρ.), Μάξεϊ 15, Δέσπος 8, Κωνσταντινίδης 2, Φαρμάκης, Τζήμας, Παπαδάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ