Τετάρτη 21 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Ας μη μιλάμε καλύτερα... "

Ο Χ. Ρ. Ρότσα ανήγγειλε αυτολογοκρισία του για τη διαιτησία

"Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, νομίζω ότι κακώς είπα τη γνώμη μου για τη διαιτησία στην Ξάνθη". Η δήλωση αυτή ανήκει στον προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Παιανία. Ο κόουτς του τριφυλλιού αναφερόμενος στη διαιτησία του Γιώργου Σπανέα στη Νέα Σμύρνη είπε: "Εγινε μεγάλος θόρυβος σε αυτό το παιχνίδι. Αν όμως μιλάμε όλοι για τους διαιτητές τα πράγματα θα χειροτερέψουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειλικρινά δεν ασχολούμαι πλέον με τη διαιτησία".

Ο Ρότσα άφησε και υπονοούμενα για την απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει το αίτημα του Παναθηναϊκού για φιλικό στις 28 του μήνα με την Μπόκα Τζούνιορ, λόγω των αγώνων Κυπέλλου: "Ζητήσαμε μια εξαίρεση και νομίζω ότι έπρεπε να γίνει δεκτή. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν παίζαμε κόντρα στην ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Λέγκια". Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από το φορμάρισμα του Βαζέχα, τόνισε: "Ο Κριστόφ δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανένα. Η αξία του είναι δεδομένη και ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι είναι σε αγωνιστική πτώση. Βοηθάει την ομάδα με πολλούς τρόπους εκτός από το σκοράρισμα".

Παίζει την Κυριακή ο Μπορέλι

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή για το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον Πανηλειακό. Σύμφωνα όμως με όλες τις ενδείξεις ο Ρότσα θα ξεκουράσει τον Αργεντίνο, αφού τον θέλει απόλυτα έτοιμο στο ματς της χρονιάς με την πρωταθλήτρια Πολωνίας στις 6 Μάρτη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ