Τετάρτη 21 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πράσινη ρακέτα, κόκκινη περιφέρεια

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σ' ένα παιχνίδι χωρίς αύριο στη διοργάνωση. Χωρίς Μπέρι οι ερυθρόλευκοι

Εκρυψε ο Μαλίκοβιτς άσους στο μανίκι του ή ο Ολυμπιακόςυποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην τραγική εμφάνιση της Κυριακής; Ιδού η Ρόδος. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στις 21.00 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Ενα παιχνίδι νοκ άουτ, με το νικητή να κερδίζει συνολικά τις εντυπώσεις. Ο ηττημένος χάνει τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που διεκδικούν μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες. Γι' αυτό οποιαδήποτε νίκη έστω και στον πόντο, θα έχει μεγαλύτερη αξία από το 81-60 με το οποίο πριν τρεις μέρες συνέτριψε ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του.

Οι δυο προπονητές απέφυγαν τις δηλώσεις. Τι να πουν άλλωστε. Οι φίλαθλοι έβγαλαν την Κυριακή τα συμπεράσματά τους. Ο Ολυμπιακός πιο πλήρης σαν ομάδα, θεωρητικά πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με καλύτερη ψυχολογία και προβάδισμα στα προγνωστικά. Ερώτημα παραμένει η απόδοση των παικτών του Μαλίκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής περιμένει ότι οι παίκτες του θα αντιδράσουν εσωτερικά και θα παρουσιάσουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ειδικότερα, ετοιμάζεται να μεταφέρει το παιχνίδι της ομάδας του κοντά στο καλάθι, εκμεταλλευόμενος τις επιθετικές ικανότητες του Ουίλκινς, τις αμυντικές του Βράνκοβιτς και πιθανότατα την απουσία του Μπέρι που δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας προβλήματος στη μέση. Επιπλέον, δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι από την περιφέρεια, όπου οι Σοκ, Κούουσμα, Γιαννάκης και Κόρφας έδειξαν την Κυριακή ότι υστερούν σε ενθουσιασμό και ταχύτητα των Ρίβερς, Σιγάλα, Νάκιτς.

Η νέα συνάντηση των "αιωνίων", συνοδεύεται από τα ανάλογα αστυνομικά μέτρα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Π. Γιαννακόπουλος, ζήτησε χτες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής τον αυστηρότατο έλεγχο ακόμα και των επισήμων, ενώ είναι ευχάριστο ότι απαγορεύτηκε το κάπνισμα εντός του γηπέδου. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μακεδονικός φιλοξενεί στις 17.00 στο γήπεδο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Πάτρας. Αγώνας θεωρητικά άνισος ανάμεσα στον Δαυίδ και τον Γολιάθ, καθώς ο Μακεδονικός εκπροσωπεί τη Β εθνική στη διοργάνωση κι επιπλέον δεν έχει ξένους παίκτες όπως ο Απόλλωνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ